Gå til hoved-indhold

5 gode råd til campingmessen

Det er høj tid for campingmesser, og det kan være en forvirrende oplevelse at tage på messe. Vi har her samlet 5 gode råd for at tage på messe.

1. Mød op forberedt

Hvis du gerne vil handle på messen, er det en god idé at møde op forberedt. Undersøg ud af hvad du vil have, besøg det lokale campingcenter og research efter både tilbud og vare på nettet. Er du ny i campingverden er det endnu vigtigere du har prøvet en campingferie og besøgt en campingplads så du ved hvad du skal kigge efter.

2. Hav god tid

På messer er der for det meste rigtig mange mennesker, og det betyder du skal have god tid for at bevæge dig rundt. Du risikerer hurtigt at skulle stå og vente på en ekspert der vil snakke med dig, eller på at besigtige den nye campingvogn, da der ofte er kø for at se det. Den første, og sidste dag af messen er der oftest færrest mennesker.

3. Kend dit budget

På alle messer er fristelserne store, og der er mange gode tilbud – det kan derfor være svært at begrænse sig. Hvis du fastsætter dit budget hjemmefra, er det nemmere at styre ens forbruget. Det gælder både hvis du skal handle nyt telt, ny campingvogn eller andet. Hold øje med tilbuddene og undersøg gerne ekstra, der er mulighed for gode handler men tit er tilbuddene ikke bedre end normalt.

4. Skal børnene med?

Det kan sagtens være fint at have børnene med på messen, men det kan være svært hvis de sidder i klapvogn at komme rundt da der er mange mennesker, vær opmærksom på ved større børn at de hurtigt kan miste tålmodigheden selvom der tit er børneområde og legepladser på messerne.

5. Spørg og skriv ned

Alle messer indenfor camping er fyldt med eksperter, men også sælgere. Det betyder at der er stor forskel på dem der giver seriøse råd, og dem der bare gerne vil sælge dig noget ekstra. Husk at spørg, vær kritisk til deres svar og skriv det ned så du kan sammenligne svarene samt have lidt ekstra betænkningstid.